Universiteit (1)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Universiteit van Amsterdam.

Met ruim 30.000 studenten en 5.000 medewerkers (werkzaam in onderwijs, onderzoek en de ondersteuning hiervan) behoort de Universiteit van Amsterdam (UvA) tot de grote algemene universiteiten in Europa. Het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in de zeven faculteiten staat goed aangeschreven.

Werk met inhoud en mogelijkheden
De UvA is een aantrekkelijke werkgever, dankzij de inhoud van het werk, de academische setting en de eigen verantwoordelijkheid en ontplooiingsmogelijkheden van de medewerkers.
Medewerkers met ambitie
De UvA heeft regelmatig banen voor talentvolle en ambitieuze mensen, zowel voor wetenschappelijk personeel (onderzoekers, docenten, promovendi) als voor ondersteunend personeel (beleidsmedewerkers, controllers, ICT’ers, administratief medewerkers, HR-specialisten, secretaresses, communicatieadviseurs e.d.), maar ook voor student-assistenten.

Betrokkenheid en open sfeer
Veelkleurig, eigenzinnig, dynamisch, internationaal georiënteerd en ambitieus, zijn typische eigenschappen van UvA-medewerkers. Want werken bij de UvA betekent werken in een kritisch, onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de samenleving.
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam

T: 020 525 80 80
E: servicedesk-ac@uva.nl
I: www.uva.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.