Re-integratie (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Agens

Onze Missie
Agens geeft het beste antwoord op complexe arbeidsmarktvraagstukken. Wij doen dit door werkzoekenden duurzaam te (her)plaatsen op de arbeidsmarkt. Hiermee ontzorgt Agens werkgevers en overheden.


Onze Visie
Agens motiveert en bemiddelt werkzoekenden naar een arbeidsplek om van daaruit de positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met behulp van een gericht loopbaanprogramma kan een startbaan uitgroeien tot een droombaan. Wij zetten daarvoor passende programma’s in op het gebied van activering, competentieontwikkeling, bemiddeling en plaatsing en detachering. Door vacaturegericht te bemiddelen en te plaatsen verbindt Agens werkgevers en werkzoekenden. De coaching, opleidingen, trainingen en cursussen die Agens verzorgt, geven loopbaanontwikkeling een extra impuls, zodat duurzame relaties ontstaan.


Joop Geesinkweg 701
1096 AZ Amsterdam

T: 088-4241350
F: 088-4241088
E: necati.tuzcu@agens.nl
I: www.agens.nl


Wajongtalenten

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Wajong Talenten, een jonge onderneming die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering met elkaar in contact brengt. Hierbij kijken we naar de talenten van mensen in plaats van hun beperkingen.
Ons enthousiaste team bestaat momenteel uit 45 medewerkers. Sommige collega’s van ons hebben ook een Wajong achtergrond. Hierdoor weten we uit ervaring hoe vervelend het kan zijn als er stempel gedrukt wordt op Wajongers. Die stempel is bij ons niet aanwezig.

WAT DOEN WIJ?

Met de site Wajong Talenten koppelen wij werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering aan elkaar. Werkgevers kunnen snel en gemakkelijk hun vacatures plaatsen. Ook is het mogelijk om zelf kandidaten te zoeken. Werkzoekenden kunnen hier eenvoudig solliciteren. Zodra er een match is, maken wij een afspraak. We besteden veel aandacht aan de intakegesprekken met Wajongers, zodat we de kandidaten goed leren kennen en zo weten waar hun talenten liggen.
We zijn altijd aanwezig bij de gesprekken tussen werkgever en kandidaat. Hierdoor kunnen we ondersteuning bieden aan de kandidaat. Daarnaast kunnen we de werkgever uitleggen wat de voordelen zijn van het in dienst nemen van een Wajonger.
KWALITEIT VAN DIENSTVERLENING

Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook door onze clienten met een 8,4 beoordeeld.

Tasveld 10-6
8271RW Ijsselmuiden

T: 038-4581051
E: kketel@wajongtalenten.nl
I: www.wajongtalenten.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.