Partners waar wij mee samen werken in regio Amsterdam

Wie zijn onze samenwerkingspartners in de regio Amsterdam, Kennemerland en Duin en Bollenstreek?

Wij werken samen met universiteiten, ROC, opleidingsbedrijven, omscholingsbedrijven, bedrijvenkringen, uitzendbureaus, payroll professionals, bedrijven die mensen begeleiden (helpen) bij het vinden van een baan of anderszins.

Vacaturebank Amsterdam Social media

Tegenwoordig is ook social media niet meer weg te denken in onze maatschappij. Daarom werken wij ook hiermee samen. Multimediabedrijven helpen ons hierbij en maken voor ons en onze klanten alles social media proef. Te denken aan presentaties ook op YouTube of bedrijfspresentaties, videovacatures en nog veel meer. Ook werken wij samen met kranten, of de regionale radio. Wil je meer info over dit onderwerp? Klik dan hier en vul de gegevens in wij nemen contact met u op.

Samenwerken, win/win situaties en onze krachten bundelen

Een win/win situatie kan alleen ontslaan door krachten te bundelen en samen te werken. De prijsvoordelen die hieruit ontstaan geven wij door middels lagere prijzen of extra mogelijkheden bij het werven van personeel aan onze klanten door. Een groot voordeel hiervan is, het vergroten van de naambekendheid van de samenwerkingspartners. Hoe groter het netwerk hoe groter dit voordeel. Ook samenwerken? Klik dan hier en vul de strook in en wij nemen contact met u op.

Ook samenwerken

Wil jij ook deelnemen aan dit netwerk in de regio Amsterdam? Samenwerken in een groot netwerk? Of jullie bedrijfsprofiel laten zien? Veel van deze plaatsingen zijn zonder kosten.

Vacaturebank-Amsterdam.nl
werkt o.a. samen met:

Overheid (13)
Radio (0)
ROC (0)