Vind jouw baan op de regionale vacaturebank Amsterdam

Woon je in de regio Amsterdam en ben je op zoek naar een baan, opleiding, stage, vakantiewerk in de regio Amsterdam, Kennemerland en Duin en Bollensteek? Dan ben je hier zeker op de juiste sociale regionale vacaturebank, en kun je jouw baan niet vinden? Schrijf je dan in en laat je cv achter.

Waarom moet je af en toe inloggen en cv aanpassen

Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.
Niet vergeten jouw cv regelmatig te updaten. Nieuw inloggen betekent dat je weer helemaal boven aan de lijst van werkzoekenden komt. (Je wordt dus als 1e gezien!) Heb je een baan gevonden? Meld je dan ook af. Is wel zo netjes want bedrijven balen net zo van een kandidaat die niet meer beschikbaar is, als jij van die ene geschikte leuke vacature die al lang ingevuld is. Wij proberen beide te voorkomen dus werk er aan mee.

Aanmelden e-mail service

Jouw vacature niet gevonden? Meld je dan aan voor de e-mail service.

Waarom sociale rubrieken

Wij willen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt iets bieden, en roepen bedrijven dan ook regelmatig op om voor deze werkzoekenden vacatures werken naar vermogen, 45+ banen, of Wajong banen te plaatsen. Misschien wil jij ook sociaal zijn en iemand helpen? Dan kun je bij ons terecht voor een leuke vrijwilligersbaan.

Banen voor zelfstandigen

Juist in deze tijd nemen veel mensen de stap naar een eigen bedrijf. Daarom hebben wij ook rubrieken voor de sector ZZP, franchise of freelance. Durf je dit ook aan of ben je op zoek naar werk in deze sector? Schrijf je in en ga op zoek naar een geschikte baan in de regio Amsterdam, Duin en Bollenstreek of Kennemerland.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek