ContactgegevensWerkgevers Servicepunt - Groot Amsterdam
Raadhuisplein 1
2130 AG Hoofddorp

T: 023-5673577
I: www.wspgrootamsterdam.nl


Bedrijfsinformatie

Werkgevers Servicepunt - Groot Amsterdam

Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is het centrale aanspreekpunt voor werkgevers met arbeidsmarktvragen. U kunt bij het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam terecht wanneer u op zoek bent naar gekwalificeerde medewerkers, in dienst of gedetacheerd, of naar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij u komen werken én leren. Ook bieden we u ondersteuning, informatie en advies bij arbeidsmarktvragen.

Met onze gezamenlijke ervaring en keuze uit een groot aantal mensen op allerlei niveaus is een passende match tussen werkgever en werkzoekende meestal niet ver weg. Is er nog een stap nodig voor een passende match? Dan geven we extra ondersteuning in de vorm van een proefplaatsing, subsidie of jobcoaching.

Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam biedt snelle en servicegerichte dienstverlening. U kunt daarom direct uw vacature aanmelden of contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Wanneer vraag en aanbod niet precies aansluiten zetten we ons in om deze kloof te overbruggen. In de vorm van projecten en/of samenwerkingverbanden voor de verschillende branches die het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam bedient.

Het werkgeversservicepunt Groot Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV Werkbedrijf, Pantar Amsterdam, AM-groep en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Landsmeer, Ouder-Amstel, De Ronde Vennen en Uithoorn.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!