ContactgegevensVan Gool Hef- en Hijstechniek
Gaasterland, 1
1948 RG Beverwijk

T: 0251291919
E: pvd@vangool.nl
I: http://vangool.nl

Aantal medewerkers: 25

Bedrijfsinformatie

Van Gool Hef- en Hijstechniek

De zwaarste last, voor ons geen gewicht

Of uw onderneming zich nu bezighoudt met kraanverhuur, transport, toelevering of offshore, u bent gebaat bij kwalitatief hoogstaande en veilige hef- en hijsmiddelen. Hiervoor bent u bij Van Gool Hef- en Hijstechniek aan het goede adres. Wij zijn al sinds 1984 gespecialiseerd in de levering van een breed pakket van producten en diensten op het gebied van heffen en hijsen. Binnen de onderneming is er in de loop der jaren zeer veel expertise opgebouwd. U kunt daar als klant van profiteren.

Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke trefwoorden. Dankzij de moderne organisatiestructuur en de korte communicatielijnen bent u ervan verzekerd dat uw bestelling op snelle wijze afgehandeld wordt. Door onze 24-uurs service wordt eventuele productiestilstand tot een minimum beperkt.

Van Gool Hef- en Hijstechniek beschikt over het NEN-EN-ISO 9001:2000-certificaat. Ook werken wij volgens de richtlijnen van branchevereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen (EKH) en zijn wij aangesloten bij de Metaalunie. Hierdoor wordt de veiligheid van de geleverde producten volledig gegarandeerd. Dit maakt Van Gool Hef- en Hijstechniek tot een echte partner voor al uw hef- en hijswensen.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!