ContactgegevensNHA
Postbus 7006
5980 AA Panningen


I: http://www.nha.nl/


Bedrijfsinformatie

NHA

Alles over NHA.
80 jaar ervaring in afstandsonderwijs
De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.
De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

Erkenning door het ministerie van onderwijs
De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Dit betekent dat de NHA erkende MBO-diploma’s en HBO-bachelor-getuigschriften mag uitgeven. Deze hebben dezelfde waarde als diploma’s van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen en HBO Bachelor staan geregistreerd in respectievelijk het CREBO en het CROHO.

Deze hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma’s van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Hiermee voldoet het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Hogeschool NHA
Hogeschool NHA is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs, op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). Registratie onder BRIN nr. 24 GL.

MBO-college NHA
De MBO-opleidingen die de NHA verzorgt vallen onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB) en zijn derhalve erkend door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen.

NHA staatsexamens: vmbo - havo - vwo
De NHA is erkend door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen). Wij leiden u op voor de officiële examens!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!