ContactgegevensMOS GRONDMECHANICA B.V.
Albert Plesmanweg 47
3088 GB Rotterdam

T: +31 (0)88 - 51 30 200
E: N.Mulder@mosgeo.com
I: http://www.mosgeo.com


Bedrijfsinformatie

MOS GRONDMECHANICA B.V.

Mos Grondmechanica onderscheidt zich in de markt door een zo hoog mogelijk praktisch gehalte van onze adviezen. Je moet dan ook, naast een goede theoretische basis, affiniteit hebben met de (bouw)praktijk.
Als Adviseur Geotechniek ben je aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, buitendienst en collega adviseurs. Je bent in staat om zelfstandig projecten aan te pakken. Deze projecten variëren van kleine bouwwerken tot ingewikkeldere bouwputten en infrastructurele werken. Je opereert zelfstandig, maar afhankelijk van de aard van de projecten werk je ook in teamverband met specialisten vanuit andere disciplines.
Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om onder uitdagende omstandigheden snel de juiste strategie te kiezen. Je bent in staat om een pragmatische aanpak te hanteren waar dat nodig is, maar tevens ben je in staat om projecten inhoudelijk tot het gewenste detailniveau te verdiepen, wanneer dat noodzakelijk is.Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!