ContactgegevensIntobuisiness
Kerkstraat 5
2405 CD Alphen aan den Rijn

T: 06 - 51 23 54 42
E: ruud@intobusiness.nu
I: www.intobusiness.nu


Bedrijfsinformatie

Intobuisiness

Waarom IntoBusiness

IntoBusiness Magazine BV is samen met diverse partners (franchisers) uitgever van businessmagazines die in diverse rayons verschijnen. Kenmerkend voor deze rayons is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid. Onze kleurrijke zakelijke glossy’s zijn een platform voor alle ondernemers en (overheids)instellingen in een specifiek gebied.

Het doel is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen, opdat zij zich bewust worden van het feit dat het in de eigen buurt ook goed zaken doen is en dat ver weg gaan helemaal niet nodig is. In die zin dragen wij ons steentje bij aan het stimuleren van de lokale economie.

Onze magazines worden gratis bedrijf-aan-bedrijf verspreid en verschijnen vier keer per jaar: in maart, juni, september en december. We willen onze lezers elke keer weer verrassen met reportages over indrukwekkende bedrijven, nieuwe ondernemende gezichten, professionele bedrijfs- en netwerkevenementen en de nooit stilstaande economische ontwikkelingen. Verder schromen we ‘de mening’ niet. In tal van columns, geschreven door plaatselijke ondernemers, wordt beargumenteerd wat goed is en wat beter kan.

Inmiddels zijn er negen edities, die alle marktleider zijn in het betreffende gebied. De kracht van het magazine schuilt enerzijds in de formule en anderzijds in de uitgever achter de titel. Dat zijn mensen die wonen, werken, leven en/of recreëren en het gebied waarin hun IntoBusiness-titel verschijnt. Hun betrokkenheid gaat verder dan het magazine alleen. Ook met feestelijke lanceringen van weer een nieuwe uitgave, hun bemoeienis met ondernemersclubs en als organisator van zakelijke bijeenkomsten nemen zij actief deel aan de zakelijke maatschappij.

IntoBusiness maakt momenteel een groeispurt door. Wat dat betreft lijken we tegen de stroom in te roeien. Echter, dat is schijn, de laagconjunctuur versterkt de behoefte om dichtbij huis zaken te doen. Op dit moment verschijnen Alphen, Bollenstreek, Delft, De Ronde Venen, Gouda, Haarlemmermeer, Leiden en Zoetermeer IntoBusiness. Daar komen dit jaar Amstelland, Westland en ’t Gooi IntoBusiness bij.

Ons magazine kunnen vanaf papier en op digitale wijze gelezen worden. Op onze site en gratis te downloaden app kunnen altijd de nieuwste uitgaven gelezen worden. Voorts roeren wij ons op het gebied van social media. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij onze klanten en ons concept ook middels Twitter, LinkedIn en Facebook profileren.
Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!