ContactgegevensHuisman
Admiraal Trompstraat 2
3115 HH Schiedam

T: 010 2452222
E: jobs@huisman-nl.com
I: http://www.huismanequipment.com

Aantal medewerkers: 600

Bedrijfsinformatie

Huisman

Huisman in Schiedam is een wereldwijd opererend bedrijf met ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van zware constructie-installaties voor ‘s werelds grootste on-en offshore bedrijven. Onze producten kunnen worden onderverdeeld in vier hoofdcategorieën: zwaar hijsmaterieel, boor- en pijpleginstallaties en afmeersystemen. Onze producten variëren van stand-alone tot technisch hoogstaande en geïntegreerde systemen die in eigen beheer worden ontworpen en gebouwd, vanaf concept tot aan de aflevering. Huisman heeft kantoren in Nederland, Brazilië, China, Tsjechië, Singapore en de VS en productiefaciliteiten in Nederland, China en Brazilië.

De meerderheid van onze klanten vraagt om op maat gemaakte oplossingen en we beschouwen het als een uitdaging om een product te leveren dat bij hun unieke behoefte past. Onze medewerkers delen de nodige passie voor techniek, creativiteit en uitdagingen om zo onze klanten de best mogelijke producten in de markt te kunnen bieden. We houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten, technische oplossingen en technieken waarvan wij geloven dat ze waarde toevoegen aan de markt.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door innovatie en ontwikkeling, een informele werksfeer, jonge en dynamische collega’s (de gemiddelde leeftijd is ongeveer 33 jaar oud) en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Amsterdam, Kennemerland, Duin en Bollensteek

Vind een bedrijf in regio Amsterdam


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Amsterdam.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Amsterdam.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!